Workshop Studiekeuze Coaching

Hoe begeleid je leerlingen naar de juiste studiekeuze? In deze workshop bespreken we een uitgebreid stappenplan vol oefeningen en praktische tips. Ga het gesprek aan met de hele klas en met individuele leerlingen. Leer te inspireren en leer de juiste vragen te stellen, waardoor de leerling een beter beeld krijgt van zijn/haar passies en talenten. 

Schrijf je nu in!

Er zijn op dit moment nog geen nieuwe data beschikbaar voor deze workshop. Je kunt je wel vrijblijvend inschrijven. We nemen dan contact met je op zodra er een nieuwe datum beschikbaar is.

Praktische informatie: De kosten voor de workshop bedragen €190,00 per deelnemer. De workshop wordt georganiseerd op een makkelijk te bereiken locatie in Amersfoort. Je kunt de workshop ook online bijwonen, in dat geval krijg je € 25,00 korting op je deelname. Na inschrijving ontvang je van ons een mail met de factuur en meer informatie over de workshop. 

*Wij organiseren ook ‘incompany’ workshops voor het team op locatie. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Benieuwd naar ons overige workshop aanbod? Klik hier.