Over ons

In studium - Dé studiekeuzehub

In Studium

Bij In Studium hebben we alle kennis in huis om je te begeleiden bij het maken van de juiste studiekeuze. Daarnaast organiseren we verschillende workshops en cursussen in samenwerking met scholen.

Onze geaccrediteerde (studiekeuze)coaches, psychologen en orthopedagogen staan voor je klaar om je te helpen waar nodig. Aan de hand van een online intake koppelen we je altijd aan een coach die bij je past.

In Studium is onderdeel van Profectus Instituut. Profectus Instituut is opgericht door Nienke van der Vat en Maryama Marong. Zij zijn begonnen vanuit het idee dat veel Millennials na een paar jaar werkervaring vastlopen of op een kruispunt staan.

Zo maak je ooit de keuze voor een bepaalde studie en beroep en na een paar jaar werkervaring komen vragen als ‘Is dit het dan?’ en ‘Wat past er nu echt bij mij?’ op.

Profectus Instituut helpt om het proces van mensen in hun kracht zetten te vergemakkelijken en vooral ook leuk te maken. Op basis van wetenschappelijke testen en persoonlijk advies kan iedereen meer zelfinzicht verkrijgen – de basis van groei en ontwikkeling. Middels professionele coaching helpen we je toekomstgericht te worden, zodat je meer impact kan maken.

scholier-coaching-studiekeuze-examens-instudium

Ons team

Nienke van der Vat

Co - Founder & Consultant

Maryama W. Marong

Co - Founder en Consultant

Lisa Samateh

Orthopedagoog

Anna Saho

Psycholoog

Noor Smits

Coach

Anke de Vreeze

Loopbaancoach

Joost Brunninkhuis

Coach

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?