Is mentaal welzijn én studiesucces een prioriteit op jouw school?

Wij werken veel samen met scholen en bieden verschillende workshops en coachingstrajecten aan ter ondersteuning van zowel leerlingen als docenten. We werken uitsluitend met professionele coaches, psychologen, orthopedagogen en trainers. Zo staan we altijd garant voor hoge kwaliteit.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang handige toolkits en tips over mentaal welzijn in de klas!

*Wij mailen je maximaal twee keer per maand

scholier-school-studiekeuze-examens-instudium

Mindfulness Workshop

Mindfulness is een effectieve methode om stress te verminderen en meer zelfbewustzijn te creëren. Onze op maat gemaakte mindfulness workshops speciaal voor scholieren én docenten zijn interactief en bieden praktische handvatten.

Faalangst Training

Speciaal voor scholieren met weinig zelfvertrouwen of angst om te falen gaat deze training in op positief denken, zelfvertrouwen, ontspannen en het opstellen van (leer)doelen. De training kan zowel individueel als in groepsverband gegeven worden.

Leren plannen

Met huiswerk, sport, bijbaantjes en sociale activiteiten is het voor veel scholieren lastig om goed te plannen. Onze training ‘leren plannen’ geeft praktische tips en goede begeleiding. Na de training volgt een handig stappenplan, waardoor plannen een stuk makkelijker wordt.

Examen coaching

De eindexamens kunnen een stressvolle periode zijn voor scholieren. Zorg voor een goede voorbereiding tot aan de  eindexamens met een buddy. Planning, accountability en progressiegericht werken staan centraal.

Studiekeuze Begeleiding

Onze uitgebreide studiekeuzetest geeft onder andere een overzicht van de 10 meest passende studies en beroepen. In combinatie met individuele begeleiding van een coach ontdek je wat er wel en juist niet bij je past. 

Individuele Coaching

We hebben verschillende specialismen in huis om leerlingen individueel te begeleiden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan coaching rondom hoogbegaafdheid, autisme, stresspreventie, zelfvertrouwen en weerbaarheid. 

stress management

Stress management en stress preventie zijn er om te leren omgaan met (prestatie)druk en en het alledaagse functioneren te verbeteren

Voor Docenten

Ook voor docenten bieden we verschillende trainingen, workshops en coaching aan. We informeren je graag over de mogelijkheden.

Ons team staat voor jullie klaar

Onze coaches, psychologen, orthopedagogen en onderwijs consultants helpen jullie graag verder. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.